onsdag, december 06, 2006

Tavla med gröna nyanser

Måste skriva lite om konst. Kan allt om hötorgskonst. Köpte en hel del art i helgen. Damen också. Hon köpte en monalisa och övade väldigt mycket på M-Lo´s antydan till leende. Det gick inget vidare. Hörde du om tavlan som man först bedömde vara gjord av en elev men som var en äkta Rubens? Var på nyheterna idag, den såldes för 16,6 miljoner. Mucho intresting. Konstsamlare upptäckte själva att den var äkta genom bilden på internjet. De flesta konstsamlare har nog inget riktigt jobb. De har fullt upp med att leta objekt skulle jag tro. Och äta hummer till lunch. Och jaga lite på hösten. Tough work.

Nu, äta medda och tala konst i Bagis med Astrid och hennes päron.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Man hoppas ju lite att de som sålde var ett fattigt par som beslutat att det var nödvändigt att sälja mormors gamla tavla för att ha råd att köpa en begagnad bil. Men så är det väl aldrig i verkligheten, så de här kanske bara fick fler miljoner till sina miljoner. Vet du nåt om det?

08 december, 2006 00:29  
Anonymous Anonym said...

Jag vet att det var ett äldre par i västsverige som hade ärvt den lilla rackarn. Om de hade old money vet jag inte, man hoppas ju att de är noveau rich nu.

08 december, 2006 17:13  

Skicka en kommentar

<< Home