måndag, augusti 27, 2007

by and by

Har hört från flera håll att kommentarsfunktionen här är lite sönder, det gör mig så glad. För då kan jag tänka; Ah, that´s why.
Ungefär på samma sätt som när man kontrollerar att telefonen inte är sönder när någon man vill ska ringa inte gör det. En hel dag går man och kontrollerar att den inte är sönder. Men det är den inte. För andra ringer på den. Så då tänker man att det måste vara något fel på den andres telefon. Eller att han kanske dött plötsligt. Så måste det vara tänker man, och släpper det. Låt de döda få vila i frid.
Eller när man är ute på nåt ställe, man har sitt finaste läppstift men ingen kollar på en och man tänker; Ja, ja. De är väl gay.

7 Comments:

Blogger E1 said...

Nej, så är det inte. Kommentarerna alltså. Jag tassar runt här på din sida ofta (syns på ip-numret, gissar jag) men det känns ibland som att jag inte vill störa. Det du skriver är litteratur. Och man ringer ju inte författaren och skriker hur bra det är (fast jag har faktiskt ringt en regissör en gång och gapat just det). Bra, word, makalöst etc som vi kommenterar är helt enkelt för platt. Men jag lovar heja på oftare. Eftersom det gör dig glad.

27 augusti, 2007 18:34  
Anonymous Anonym said...

Klart dom är gay.

28 augusti, 2007 20:47  
Anonymous Anonym said...

Ja. Jättegay.

31 augusti, 2007 19:12  
Anonymous Anonym said...

supermegabaotagay.
Förstås.

31 augusti, 2007 20:37  
Blogger Karin S said...

Håller med e1. Exakt.
Läser men säger inget. Det blev så konstigt en gång när jag gjorde det. Minns du? Om du minns, säg inget om det, om du inte minns tant mieux.

Men du skriver hur fint som helst.

04 september, 2007 08:39  
Anonymous Anonym said...

Blev det? När jag sa att jag skulle läsa dina böcker menar du? Jag har gjort det nu. Jag tyckte om dem.

Så, nu har jag sagt det fast jag inte fick.

08 september, 2007 12:33  
Anonymous Anonym said...

must check FzVpMbFW [URL=http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/]christian louboutin outlet chicago[/URL] for less ZDNNAkNb [URL=http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/ ] http://www.christianlouboutin--outlet.tumblr.com/ [/URL]

19 mars, 2013 23:59  

Skicka en kommentar

<< Home