fredag, juni 10, 2005

Battle med Eva om Zlatan

Zlatan har en tjej som är 12 år äldre än honom (yesterdays news) och det tycker Aftonbladets relationsexpert Eva Rusz är citat " jäkligt läckert". Ursäkta svordomen men det var Eva som sa den. Ibland säger äldre en svordom där den inte riktigt passar in för att framstå som yngre än de är. Det får alltid motsatt effekt. Det var det som hände Eva när Aftonbladet ringde och bad om en comment. Jag menar, ingen ung skulle någonsin uttrycka sig så lökigt. Eva är motivationsexperten i det otroligt sugiga programmet I form med Blossom Tainton. Varför Blossom för övrigt aldrig kommer bli atomfysiker framgår rätt tydligt när man ser programmet.

Kära Eva, jag tycker det är bra att Zlatan har en tjej eftersom Zlatan är kung och har gjort sig väl förtjänt av det. Helena Seger heter hon. Vilket lämpligt namn. Sen att hon är platinablond och har gigantiska ostar förvånar nog ingen. Det som däremot förvånar är att hon är marknadschef på Fly me och har tidigare haft en chefsposition på Malaco. Jag tror aldrig någonsin att Maradona haft en marknadschef i sin lilla svarta bok. Eller pärm, han måste väl haft en hel pärm.

Men du Eva, själva åldersskillnaden är väl inget heller. Tänk så här Eva; tyckte du det var var lika läckert när Janni Spies i 20-årsåldern gifte sig med 112-årige gubben Simon Spies? Ringde Aftonbladet dig då? Tror inte det.

Om gubbar genom hela världshistorien försett sig med lammkött är det väl inte mer än rätt att en hårt arbetande kvinna som Helena Seger blir serverad en Zlatan till lunch.