torsdag, mars 15, 2007

skuggor


I surrender myself to the arms
of a beautiful stranger
I surrender myself to you

Vakna upp med den hära låten och can´t get it off my mind. Är det en powerballad eller? Hoppas, det är så mäktigt med powerballader, det görs alltför få nuförtin. OC-generationen förstår inte powerballadens innersta väsen, de vill ha indierockers, emo och sån skit.

Dog långsamt inatt. Ungefär såhär. Vill även säga att jag tycker Daddy I´m a pilgrim now är en skitbra sång. Sångaren måste ha snygga syskon tänker jag.

Vad hade det här med hundar att göra tänker du? Jo, bilden här ovan kommer från den urbraiga filmen Shadows. Kvinnan på fotot är lessen/vissen för att hennes hund just dött. Mannen försöker sex her up/dra ett opassande skämt så som alla män gör för att muntra upp. Det kommer inte funka.

Se filmen så du kan avgöra om jag just ljög.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Snygga syskon har alltid varit en stomme i det talangspektrum som gör någon till en bra låtskrivare. En annan del i spektrat är ha frikyrkobakgrund - då får man med sig både bra sinne för melodier (pga den tidiga exponeringen) och en liten lätt ångest kring livsfrågor (som ger en fina metaforer för låttexter).

16 mars, 2007 16:25  

Skicka en kommentar

<< Home