torsdag, juli 07, 2005

Nature strikes back



Så här ful skulle Brad Pitts & Angelina Jolies baby bli enligt Aftonbladet.

Konstigt.

Bra gener garanterar inte snygga barn. Det är naturens eget sätt att hålla nere snygga människors enorma egon. Rätt åt dom.

Enligt Expressen har Angelina redan adopterat en babygirl som heter Zahara Marley Jolie.

Det var nog tur för bebisfarbrorn på bilden ovan att han slipper födas.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Synd om Moroten, han hade ju inte gjort nåt ont.

07 juli, 2005 18:26  
Anonymous Anonym said...

Tack! Du säger så snälla saker jämt =)
Trevlig sommar Erina, imorgon reser jag bort i tre veckor, kommer att kunna skriva lite men kanske inte surfa runt i andras bloggar så mycket =(
Sköt om dig och fortsätt skriva!
Kram Bianca

09 juli, 2005 00:12  
Anonymous Anonym said...

Var ÄR du? Saknar din blogg =(

31 juli, 2005 15:34  
Blogger Josef Bengtson said...

Här har man vant sig vid att få dina betraktelser serverade dagligen...men så upphör de helt plötsligt?!? Känner du inget som helst ansvar för din läsekrets?

31 juli, 2005 18:08  
Blogger Kaiser said...

Hej! När du läser det här är du tillbaka i verkligheten. I verkligheten finns det medium så som Radio, TV och Internet. På Radio har de ikväll spelat fotboll. Elfsborg och IFK vann varsin match med 2-0. På TV har det varit friidrottstävlingar, Kajsa Bergqvist hoppade jättehögt och fick en guldmedalj. Många blev glada. Någon annan som heter Emma Green hoppade inte alls lika högt. Men alla blev jätteglada ändå. Lite gladare än de blev över Kajsa. Emma fick brons.
På internet har det inte varit nån sport. Men ett intensivt bloggläsande och en förargelse över att Sverige enligt lag har så förmånliga semesteravtal, har ägt rum.
Hoppas detta lilla inlägg kommer kunna hjälpa dig att acklimatisera dig till verkligheten när du kommit tillbaka från semestern.

Ps. Ett annat medium är dagstidningar. I tidningarna har det varit en rysk ubåt som fastnat i ett nät på botten av ett hav, men som sen blivit räddad av en brittisk robot-ubåt. Ingen dog. Alla var glada och hade mycket filmiska kläder.ds

08 augusti, 2005 22:37  

Skicka en kommentar

<< Home