fredag, mars 03, 2006

The zone

Läser i expressen att man kommer upprätta zoner som spärrar av Stockholm om man hittar smittbärande fåglar i staden. Alla som passerar in och ut ska bli avspolade. Va, hur då? Ska det stå en snubbe i vit rymddräkt vid alla t-baneuppgångar och spola på alla med högtrycksspruta? Eller trädgårdsslang?

Det verkar mycket smidigare att Göran Persson går ner till den fågelrika kanalen vid Sagerska palatset och sprider ut lite poison så att alla fåglar där dör och inte kan smitta någon. Säkert och bra och vi slipper de obehagliga spolningarna. Gör det idag Göran. Visa att du är den landsfader du så gärna vill framstå som. Kill´em all, show no mercy Goran. And while you´re at it, take a walk at Djurgarden and poison all Canadagooses as well, including all people wearing Canada goose jackets.

Det känns som att hela fågelinfluensan är konstruerad för att öka kvällspressens upplagor. Smittan är här! Lås in era katter! Stockholm avspärrat!
Galna kosjukan härjar tydligen också på nån farm i Sveríge nu, vad trött jag blir på djuren. De får skärpa sig.

Kungen har Tamiflu hemma läste jag, Hovet gjorde ett uttande; " Kungen är mycket intresserad av vad som händer." Phu. Men då så. Nu känner jag mig verkligen lugnad.
Tack för att du finns, kungen.