onsdag, augusti 08, 2007

love hurts


Hej dagboken. Det är natt igen. Jag har just kommit hem. En sak tycker jag är så fin med taxichaffisar. Det är att de väntar tills man kommit innanför porten, helt gentlemannamässigt. Känns nästan som att bli hemskjutsad av en dejt. En dejt med taxameter.

Jag har varit på svensexa. Det var kul. Väldigt städat. Brudgummen kördes hem till sin fru på slutet. Det var 40 mil till henne. Skitsnäll chaufför.

Jag gick vidare med bästa virket från svennisen. Oskar har ritat toaletterna på Riche. Han tog mig med på en guidad tour och berättade om virket. Jag fick se alla utom en, för den var upptagen. Sedan berättade han om tanken bakom interiören. Jag tycker det var roligt att det behövdes så många tankar för att bygga en toalett. Men det sa jag inte. Istället sa jag att det var väldigt flott tänkt. Och att han måste vara väldigt duktig som kunde bygga en så fin toalett.

Avslutningsvis vill jag be alla svennisdeltagare om ursäkt för att jag var så pratsam ikväll. Distanslös. Jag får alltid dåligt samvete efteråt. Förlåt. Jag försökte bara vara trivsam. Men varsegod för att jag spöa skiten av allihop på derbyt.

Hejdå dagboken. Godnatt ni alla. Wherever you are. I´m in Bjökhagen.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bökhagen?

09 augusti, 2007 15:49  
Anonymous Anonym said...

Bökhagen, Pökhagen, whatever

09 augusti, 2007 16:41  

Skicka en kommentar

<< Home