tisdag, mars 18, 2008

in through the outdoor.

Jättelängesen hon hade så roligt som hon hade på helgen. Och då har hon ändå haft roligt väldigt länge nu. Typ i två år. Oh well. Orkar inte säga. Men på fredan var hon hemma alldeles ensammen och övade en ny sorts dans, gitarrdansen som hon kallarn. Man kunde bara dansa den till Led Zeppelin, och som hon dansade sen då, hon vart själv förvånad.

Lördan kan another hon berätta om. Det var synd att inte denna var med, hon var sjuk. På söndan träffa jag den där lite, fast bara pyttelite. Och på måndan träffa jag denna häras fru. Dom har en lovely unge, verkligen lovely, man vill äta honom, tio kilos babystek bara sådär. Om man inte har en baby att slakta till påsk - vad ska man äta då? Pls säg inte det julbordsaktiga med sill och skit, hatar sån crap. Får la bjuda på ägg, tror bestämt jag har ägglossning just nu så det kan ju passa bra.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

undvik nylossade ägg och gå för lammstek. lammstek är toppen. dessutom litegrann bibliskt om man uttrycker sig påskalammet.

/den där.

18 mars, 2008 21:14  
Anonymous Anonym said...

Jo lammet är gott, men man måste slakta det i templet, annars gäller det inte, det har alberto sagt men det verkar väl hardcore kan jag tycka. I synnerhet som det inte finns något tempel.e

19 mars, 2008 10:20  

Skicka en kommentar

<< Home