onsdag, maj 09, 2007

Att lida.

Folk äter lunch på så konstiga tider på det här bygget där jag jobbar. Hallå, jag är en arbetare, jag cyklar, jag är hungrig! Ingen tar notis om det. De bryr sig endast om sina får, sina oblat och sina ikoner.Men jag fryser också! Jag har frösit hela dan igår och hela dan idag. Är det verkligen meningen att man ska sitta som Quasimodo i ett torn och huttra av köld och hunger? Har svårt att se meningen i lidandet just nu.

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

fy för folk med ädla yrken. come to the dark side, luke! här äter vi lunch varje dag kl 11.30 sharp.

09 maj, 2007 15:18  
Anonymous Anonym said...

Å, lovely. Kul att du är tillbaka i stan, jag har följt din resa interaktivt såattsäga.

Jag är för byggarbetarluncher, man äter värsta middan vid typ elva, det skulle passa mig perfectissimo. Sen äter de igen vid typ tolv och så håller de på hela dan. Däremot är jag emot skolluncherna, fy tusan vad tråkigt att vara lärare och tvingas äta med glina varje dag 10.40. Skulle inte palla det.

09 maj, 2007 16:09  
Anonymous Anonym said...

Ja - jag är tillbaka. Kroppsligen. Hade allvarliga funderingar på att stanna och bli den nya Martha Stewart. Men jag tror inte jag passar som det så jag åkte hem ändå. Nu är jag lite sur.

Jo, jag skulle fråga tidigare, men då funkade inte comments-funktionen för mig:
Om man ska på Justins konsert (javisst, vi har lagt bort titlarna han och jag, inge Mr Timberlake längre) i juni, vad ska man ha på sig då?

09 maj, 2007 16:36  
Anonymous Anonym said...

O, du ska ha hotpants och linne of course! Hatt kanske? Och rock? Nä, kanske overkill. Skoja. Justin är ju rätt casual men kan vara chic också, jag tycker du ska klänning. Typ en oversized tischa med Guns´n rosestryck som du syr om till klänning. Så tycker jag. Ska du dit? Jag vill också. Ska kolla blocket, tror det kan bli en hel del köttdans på scen den kvällen.
Visst är det i juni?

09 maj, 2007 16:55  
Anonymous Anonym said...

Eller; Born in the USA-jeansshorts kanske med USAnäsduk i bakfickan så som Bruce har, till det en manskavaj & linne, mycket halsband, bandana och pumps. Du vore SÅ het i det, jag svär. Låt mig klä dig före showen! Han kommer ta dig backstage, lovar. Eller..eh, a du fattar.

09 maj, 2007 17:02  
Anonymous Anonym said...

Javisst, jag ska dit! O Johanna också och nästan alla jag känner tror jag.

Mm, en oversized tischaklänning förstås. Fast kanske med Stonesloggan med tungan. Hmm. Eller så gör jag en sån jeanskostym som han hade med Brittan en gång. Du kan få ha hennes jeansklänning om du vill!

http://img.dailymail.co.uk/img/galleries/denimdarlings/1britneyjustinR_190x350.jpg

09 maj, 2007 17:04  
Anonymous Anonym said...

Oh, yes darling! Jag förstår PRECIS vad du menar...

Och ja, det är ju juni nångång.

09 maj, 2007 17:08  
Anonymous Anonym said...

Hoho haha! Ja gud ja, jag kör den, jag ändå over age, det är lika bra jag går ful dit. Annars vill han bara ha mig, jag vet hur det är, har varit med förr.

Försökte kontra genom att hitta ful outfit på Cameron Diaz, tyvärr fanns det ingen tillräckligt ful. Ibland är hon pyttelite ful när hon har gubbkeps och bikiniöverdel, prova det på konserten så kör jag denim all over.

09 maj, 2007 17:30  
Anonymous Anonym said...

Det har varit en tung dag i tornet. Det är väl en sådan tid. Men det kommer ljusare tider. Det brukar det ju alltid göra...

09 maj, 2007 23:47  
Anonymous Anonym said...

Jag vet. Det är svårt att skaka av sig när man kommer hem. Man får äta glass och kolla på film, det hjälper.

10 maj, 2007 10:49  

Skicka en kommentar

<< Home