fredag, oktober 27, 2006

Feng who?


Mitt liv är så trevligt just nu! Jag förtjänar det inte! Men jag gillart.

Var på Ikea med tjejorna igår. Hela varuhuset var fullt av julporr. Det var trevligt. En man förföljde Carin med glupska blickar. Han dreglade också, men hade fin färg på ögona. Typ viol. På grund av Carins yrke kolla hon inte tillbaks så noga. Fast hon hade velat, tror jag. En familjefar tittade väldigt ingående på den höggravida. Det måste varit julporrstämningen som fick alla in the mood.

En gång blev Carin och jag kära i en newyorker på Hemköp. Carin gick fram och sa att han hade fina skor. Landlord blev lite sur och sa att han var gay. Vi har fortfarande inte glömt honom.

Det hära med blickar. Jag känner en som heter De förväntansfulla ögonen. Som ett indiannamn typ. Man får ducka när han lägger sin förväntansfulla ögon på en. Och man får absolut inte prata förbi kallsnack för då tänker han att man ska gifta sig. Jag brukar gå och köpa något att dricka då. Jag känner även en som heter Hungry eyes. Hans ögon äter alla han pratar med. Problemet är bara att ingen vill bli uppäten.

Tillbaks till Ikea. Jag köpte mest av alla. Med hela kassarna fulla av christmasporn kom jag hem och börja pynta mitt i natten, sen blev jag helt stjärnögd över hur fint det blev. Mitt hem är verkligen ett madhouse. Istället för feng shui och stilrent och sån skit kör jag maximalism rakt av. Det är verkligen inte harmoniskt. Alltid stökigt. Typ som min själ. Fast i den finns en vildvuxen sommaräng också.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Alltså, om stök vore en spegling av ens själ skulle min vara så galet uppfuckad. Jag måste styra upp mig på något sätt. Min mamma brukar dilla om en bok som heter Feng Shui - städa upp i röran, eller nåt, jag tror inte det. Jag tror att jag bara en dag kommer att hyra en container, ställa den utanför balkongen och hiva ut allt. Sedan börja om på ny kula. Men inget Zen eller Feng eller Falun Gong. Det skulle bli stökigt igen. Handlar det inte mer om personlighet än om själ?

28 oktober, 2006 02:05  
Anonymous Anonym said...

Mitt indiannamn är Trötta Röda Ögon

28 oktober, 2006 14:45  
Anonymous Anonym said...

Nej nej, det är ju Dansar sexy på Strand, vet du väl!
Revisorn som inte fick nog är ditt mellannamn.

29 oktober, 2006 16:15  
Anonymous Anonym said...

Men Victory, har man kaos runtikring sig är det rörigt på ens loft också. I mitt loft finns det bara tomtar, det KAN inte vara ett sammanträffande.

30 oktober, 2006 13:22  

Skicka en kommentar

<< Home