tisdag, juni 13, 2006

Att underskatta stora saker

Klädpolisen här igen. Alltså, efter en tur på stan konstaterade jag och min fina vän Alma att vi in Sweden har so much to learn från medelhavsländerna när det kommer till klädstil i värmebölja.

Nu är det mammornas tur att få sig en känga. Mammorna klär sig way bättre än papporna men det finns en liten grej som klädpolisen ändå måste anmärka på. Ni har för små bh´s mammor! Ett oroväckande stort antal mom´s där ute vandrar runt i en, eller i vissa fall flera storlekar för små bysthållare, detta blir extra tydligt i linnen och åtsittande toppar. Ni måste köpa nya, större i takt med att ni ökar i vikt, som ändå sitter stadigt runtom. Ni måste sluta underskatta er själva och er bhstorlek! Papporna, on the other hand, måste sluta överskatta sina fruars mått när de köper underkläder i julklapp. (" Röd spets i 70FF...åh tack honey, jättefina du. Jo förresten, vill du vara söt och lämna tillbaka dem efter jobbet imorrn?")

Om man slår ihop mammans underskattning och pappans överskattning och tar tar ut medelvärdet av det så hamnar man på det sanna bystmåttet. Män och kvinnor måste samarbeta, endast då kan sanningen segra.

Nu måste jag och min bh i rätt storlek skynda oss att köpa glass för det är dubbelavsnitt och säsongsavslut av Grey´s anatomy and I love it. Jag luktar typ äckligt. Idag har det varit så varmt på vårt lilla vindskontor att alla bara låg i små högar på golvet och ropade på vatten. Det kom inget.

2 Comments:

Blogger isa said...

Så sant, så sant!! Ska man envisas med att bära för liten bh bör man vara villig att ha kupor även på ryggen!
Vilken sjukt rolig blogg du har!!
Efter att ha snubblat in här och ägnat tråkiga arbetsdagar åt att läsa alla dina gamla inlägg har jag konstaterat:
* Jag måste sluta blogga
** Din söta kompis Carin är sannolikt min gamla konfakompis
*** Du har nog passat mitt kusinbarn som gjorde fult i badkaret
**** Du borde ge ut en bok. Jag vet att det går inflation i blogg-böcker nu - men jag menar riktig bok!

14 juni, 2006 11:12  
Anonymous Anonym said...

Kul & tack!

14 juni, 2006 12:13  

Skicka en kommentar

<< Home