måndag, juni 12, 2006

sommaren i city

Igår var dagen som var så vacker att jag tänkte, dör jag nu så gör det inget. Allt var så bra den dagen. Sommaren är dock inte min favoritårstid. Jag tycker inte om att vara i solen så mycket. Våren gillar jag mera. Folk klär sig så illa på sommaren. Särskilt papporna och tonåringarna. Papporna vet inte riktigt var de ska göra av sig själva i värmen. Så de tar av sig tröjorna. I tid och otid. Det är inte klädsamt med strumpor i skorna, skjorts och bar överkropp. Det är ofräscht, cover up dad´s! Och sluta upp med att gå till matvarubutiker med era håriga ryggar och bringor blottade, kunder och personal mår inte bra av det. Jag vill även tipsa om att tvätta sig lite extra varma dagar, köp ett bra riktigt bra deo till papporna, det är inte klokt vad det luktar svett överallt så fort det blir plusgrader.

Och tonåringarna, de små liven. Flickorna går Drottniggatan fram med boobsen upptryckta till halsen i ett två storlekar för litet linne och små kjolar och miniskjorts. Hallå, så varmt är det inte. Ladies, vi gör så här tycker jag, vi visar ben och rygg. Superurringat och pyttebyxor går bort, särskilt i kombo. Klädpolisen, det är jag. Det dröjer inte länge nu förrän jag börjar arrestera alla med kriminella outfits. Passa dig.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

"Särskilt papporna och tonåringarna". okeej är det detta du tänker om mig lilla erina? Borde jag känna mig träffad av din lilla kommentar? tihi* skojar bara, men när vi kommer till dig i sommar så har min underbara emma en bra idé. vi ska gå runt på stan med dig när du bär en specialdesignad t-shirt med texten "veckans kap" och så ska vi filma och skaffa dig en trevlig och hot date. sounds good? / " den 14åriga pryon"

12 juni, 2006 16:42  
Anonymous Anonym said...

Great, filma mig gärna naked istället.

13 juni, 2006 14:58  

Skicka en kommentar

<< Home