måndag, juni 12, 2006

Det är tur att jag inte är elak

Den uppmärksamme läsaren har kommenterat att Peter Jihde har frisyr i skägget. Inte heller mig har detta faktum passerat obemärkt, men jag skrev inte om det för jag ville inte vara för elak. Så här hade jag skrivit om jag vore elak:

" Peter Jihde har lagt sig till med frisyr i skägget på sistone. Detta för att matcha sin frisyr på huvudet antar jag. Vet han inte att det är skottpengar på frisyr i skägget? Inte ens killarna i Big brother har ju det längre. Okej för att tanktops, tuppkam och tatoos är högsta dokusåpamode, men skägget låter de vara. Varför kan inte Peter göra det också? Han är ju dessutom on national tv varje dag, de kommersiella kanalerna har man liksom inte riktigt lika höga krav på. Okej om han läste metronyhterna i trean, eller ledde Mullvaden på femman, då hade man mer förutsatt getskägg och skäggfrisyr, av svt förväntar man sig mer. Hit med mina licenspengar!"


I know for a fact att Peter nyligen genomgått en skilsmässa. Hans kris i privatlivet tar sig helt enkelt i uttryck i hans ansikte. Bokstavligen. Han har börjat hänga ute, har ny tjej och vill vara lite tuff och gångbar på marknaden. Nyligen såg jag honom i en tajt t-tröja med spindelvävsmotiv i silver över hela bröstet. Major crisis, om du frågar mig. Shoppar han i samma affär som Runar? Günters eller? Jag och Molly har en tvångstanke, den är att vi enbart måste shoppa på Günters till våra pappor & boyfriends tills vi dör för annars kommer de råka illa ut. Är det likadant för Peter? Kanske är det så att han fick ett offer he could´t resist, att han vaknade med ett avhugget hästhuvud i sängen och att det är därför han måste ha skäggfrisyr, tantfrisyr och spindeltröja?

( Du kanske undrar varför jag ägnar så här mycket utrymme åt något så ointressant som Peter Jihde, jag är själv förvånad. Istället borde jag skrivit om någon verkligt intressant och fascinerande, som Imelda Marcos till exempel. Hon har 3000 par skor.)

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

"Särskilt papporna och tonåringarna". är det verkligen så du tycker om mig erina? fast ifs så är det inte så ofta som jag promenarar på drottninggatan. jag föredrar ju strandvägens takvåningar som du vet. men min lilla emma har kommit på en mucho bravo idé som vi ska genomföra hos dig i sommar. du ska få bära en specialdesignad t-shirt á la moi med texten " stockhomls bästa kap" så ska vi runt på stan och se hur många som nappar. [endast bonitos och rika män]. helst. men ha de bra / 14åriga pryon (du vet vem)

12 juni, 2006 16:49  
Anonymous Anonym said...

Haha Fido! Ja, du är tonåring men jag menade inte dig! Eller Emma! Du är en mycket chic fjortonåring, alltid fin och du passar i alla kläder! Jag är bara avundsjuk. I love you more than life men jag kommer inte ha på mig den t-shirten, sorry. Istället kommer jag ha ett tält på mig hela sommaren, det passar damer i min ålder. Jag hoppas på sharialagar inom kort.

13 juni, 2006 10:46  
Anonymous Anonym said...

E vi väntar dig i tält med öppna armar i Hällsvik. Är det en möjlighet?

Du bloggar så roligt och härligt att varje dag är spännande.

W´s moder

13 juni, 2006 11:39  
Anonymous Anonym said...

Jag kommer i sommar!

13 juni, 2006 14:51  

Skicka en kommentar

<< Home