tisdag, juli 04, 2006

EJ OKEJ

Göran Perssons tjej Anitra hade leopardklänning på sig i Almedalen! Rekordfult ju. Göran skulle sagt till henni på skarpen. "Jag går inte ut med dig om du ska se ut sådär. Väljarna kommer svika oss Anitra, kom och gör lite karmasutra med mig så kan du byta sen."
De enda som är allowed att bära leopard är old ladies. Häromdan såg jag en dam i leopardklänning, grön jacka, röda skor, gröna örhängen och röd halmhatt med leopardscarves. Jag älskar när folk övermatchar, det är det bästa jag vet. Det spelar ingen roll om det är fult, huvudsaken är att man matchar. Jag längtar tills jag är lite äldre och har blitt en fri kvinna utan bh med hennarött galenhår och dålig syn som klär sig som en toktant.
Nästa år kanske.

Cityshorts. Fula är dom. Asså kolla här:

2004: Poncho
2005: Volangkjol
2006: Cityshorts

See? Jag är helt säker på att Anitra kommer till Almedalen i cityshorts nästa år. Det vore så typiskt. Teens är söta i småbyxor, men de är ju söta i allt, det har inget med plaggen att göra. Nu är det ju fotsida klänningar som är da shit men om ett litet tag kommer det kännas väst och bolero det också. Jo jo. En bra grej med denna sommarn är att tjejorna går ut i klänning! På kvällen alltså. Det är så fint. Och snygga de är sen, det är inte klokt. Det går tio dashing women på en casual looking guy i den här stan. Sant. Det värsta är att man vet i bakhuvet att i sydeuropa, där är det värre. Och i sydamerikat, där är det värst. För de är korta. Och i la france. Vi kommer aldrig uppnå jämlikhet på jorden så länge vi ska vara såhär snygga och gubbsen sådär fula. Ejokej.

Nu, cykla och bada avlopp och olja i Fredhäll. Eller nä. För jag gillar Långholmen better. Där, bada tungmetall och hamninlopp. Öva gitarr. Byta svart klänning till guld. Bli hämtad med båt vid nybrokajen. Äta räker & dricka vitt. Skoja. Men båten var sann. Bye friends in need

4 Comments:

Blogger Kaospatrullen said...

"Jag går inte ut med dig om du ska se ut sådär. Väljarna kommer svika oss Anitra, kom och gör lite karmasutra med mig så kan du byta sen." - åh, Erina, vad du är rolig! Jag skulle kunna sitta i timmar och föreställa mig Anitra och Göran och det skulle inte ens vara otäckt. I de lugnaste vattnen simmar de vigaste fiskarna, liksom. Och nu vet jag att du tänker "NU RÄCKER DET, FLÄSKSTEKPANNA!". Så då slutar jag.

04 juli, 2006 18:20  
Anonymous Anonym said...

Nä tänkte jante. Göran å anitra gör det varje dag. Det har han sagt i förtroende till nån som läckt. MEN. Det är otäckt. Tänk aldrig mer på det.

04 juli, 2006 18:25  
Anonymous Anonym said...

Haha, vad rolig du är!
2003 var, om jag inte missminner mig, brynja och gröna armypants. KÄre gode gud, tack för att de gångna åren är just gångna. Nu ser jag fram emot cityshortsens död.

04 juli, 2006 21:06  
Anonymous Anonym said...

Ja, brynja! Minns du färgade brynjor då, det måste varit det fulaste ever. Det modet levde ju kvar i dokusåporna jättelänge. Och tanktops, mohikanfrisyr och string. BigbotherJessica har exempelvis Von Dutchkeps på sig på sin barturné. Fräscht.

05 juli, 2006 11:47  

Skicka en kommentar

<< Home